Valmennukset
Miksi toinen triggeröityy ja kiihtyy nollasta sataan ja toisella ei tunnu misään. Miksi ajatellaan, koetaan, tunnetaan ja toimitaan eri tavoilla. Niin kovin moni asia meissä vaikuttaa ja tiedostamattamme taustalla sanelee. Keho yrittää viestittää meille meininkejään monin eri tavoin, mutta hoksataanko me aina niin sitä kuunnella? Kyllä ei hoksata.
Valmennuksessani pöyhäistään vähän vanhoja tapoja ja uskomuksia - ovatko ne vain ajatuksia vai totta? Otetaan rennosti mutta lupsakasti. Edetään tavoitteellisesti mutta pönöttämättä. Tapitetaan totuutta suoraan silmiin ja koitetaan löytää juurisyitä, jotka hiekottavat menoa. Ymmärretään, kuinka hermosto, kiintymyssuhdemallit, traumat ja tunnelukot vaikuttavat toimintaamme. Huomataan, että asioiden ei tarvitse aina ja maailman tappiin olla niin kuin ne nyt ovat. Kaivetaan potentiaalit poterosta ja lahjat naftaliinista ja otetaan ne käyttöön.
Avainsanoina coachingissa ovat ratkaisukeskeisyys, eteenpäin meneminen, toiminta ja myönteinen realismi. Coaching ei siis ole - eikä korvaa - terapiaa. Teoreettinen pohja coachaukselle tulee kognitiivisesta psykologiasta. Se sisältää myös mm. persoonallisuusoppia, johtamistiedettä, NLP:tä, parisuhdeteoriaa ja positiivista psykologiaa sekä työhyvinvoinnin teoriaa.
Kaikki lähtee itsetuntemuksesta. Mitä tietoisempi itsestäsi ja ihmisyydestäsi olet, sen tömäkämmin oman elämäsi puikoissa olet. Juuri siellä, missä sinun kuuluu ollakin.

Maalaisjärkeä unohtamatta.